onsdag 8. august 2012

Løpe, løpe, løpe...


Hvorfor i all verden all denne løpingen? Eller jogging da... Det går ikke så fort!
Det er en enkel løsning på det, Lene har meldt oss jentene på "En mil for Grete". En del av Oslo Maraton. Og når jeg kommer fra situasjonen "jeg har aldri løpt en hel løpetest på ungdomsskolen eller videregående", da må det litt trening til. 

Så nå er det ut på tur, aldri sur!
I går løp jeg en mil, og jeg er så stolt :) Da er mål nummer en nådd: "Overleve å løpe en mil..." Så trener jeg mot mål nummer to: "Ikke komme sist"... Så får vi se hvordan det går. Jeg skal gjøre mitt beste!

Og til alle dere som tror dere aldri i verden kan klare å jogge...You can do it! På med bra musikk på øra og last ned NIKE+-appen. (Den måler hvor langt du har løpt.) Det gir masse motivasjon.

Lykke til :)

Jeg løper raskere enn denne :)

6 kommentarer:

 1. Tusen takk!

  Og jeg heier på deg :)

  Klem K

  SvarSlett
 2. Det er deilig å jogge, det er noen å siden. Jeg husker det var deilig og jeg var så imponert over hvor raskt jeg fikk kondis. Det er lenge siden nå, 5 år siden. Men plutselig....

  Ønsker deg lykke til:-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for lykkeønskning!

   Helt enig med deg! Nå begynner det å bli litt gøy, for plutselig er jeg ikke såååå sliten etter noen kilometer. Det går fort litt fremover med kondisen.

   Plutselig er du igang igjen du også :)

   HA en fin dag!

   Kari

   Slett
 3. Hei:) det står det virkelig respekt av:) er en av de som hatet cooper testen på skolen!!det er utrolig gøy å nå mål man har jobbet hardt for. Tipper at mål nr 2 ikke er langt unna, lykke til:):) you can do it:)

  SvarSlett
 4. Så flink du er, stå på! :) Jeg har noen splitter nye løpesko stående på hyllen, foreløpig ubrukte ;) Ønsker deg en herlig helg! Klemmer

  SvarSlett

Takk for din hilsen :) Håper du kikker innom igjen!